Catering, Eten & drinken, Zeilen, Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest, Locatie, Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip, Luxe, Events, Avontuur, Schoolreis

English version Deutsche Version

Catering

Buffetten

Alle menu’s zijn naar keuze aan te vullen met verschillende gerechten. Zie ‘supplementen’.

Germania

€ 13.00

Szegediner Goulash: Goulash met uien, paprika, zuurkool en zure room, met gekookte aardappelen, verse groene sla en brood.Kapucijners met spek

Captainsdiner
Admiraal van Kinsbergen

€ 15.75

Hollandse kapucijners met uitgebakken magere gerookte spekjes, een gepaneerde schnitzel met gebakken champignons en uienringen, gebakken aardappelschijfjes met spekjes, botersla met een heerlijke dressing, remouladesaus, piccalilly, vers gesneden uitjes en mosterd.

Stamppottenbuffet

€ 14.75

Boerenkool met rookworst, andijviestamppot met spekjes, kaas en een uitje, hutspot met magere speklapjes, geserveerd met hun eigen jus.

Jan von Werth

€ 18.00

Fleischkäsemet een gebakken spiegelei, gebakken aardappelen met magere gerookte spekjes en een uitje; hierbij een krautsalat (koolsalade).
Goulash met gekookte aardappelen en pasta.

Colonia

€ 19.00

Bismarck haringsalade, Hollandse maatjesharing, Jägerschnitzel met jagersaus, Kasseler, Kartoffelsalat, gebakken aardappelen met uitjes en gebakken spekjes, rauwkostsalade en verse broodjes.

Barbecue

€ 19.00

Gemarineerde haaskarbonade, gekruide magere speklapjes, grillworstjes, spareribs, kipsaté met satésaus, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen. Aardappel­salade, vleessalade, gemixte groene salade.

Barbecue de luxe

€ 19.00

Gemarineerde filetlapjes, sjaslik, Texelse lamkoteletjes, spareribs, kipsaté met
satésaus, moot zalm, garnalenspies. Alleen in combinatie, overige garnituur is door uzelf samen te stellen. Zie ‘supplementen’.


Grillbuffet

€ 23.50

Gemarineerde spareribs, heerlijke gekruide entrecote mignons, varkenshaassaté met satésaus, garnalenspies, tonijnsteaks; groentespies met aubergine, tomaat, paprika, champignon en ui; vleessalade, maïskolf, Griekse boerensalade met feta, komkommer, tomaat, rode uien en olijven; alles met een heerlijke dressing, farmers frites, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.

Nautisch buffet

€ 29.50

Op eikenhout gerookte duimpjes paling. Beenham in hooi gestoofd, geserveerd met rauwkostsalade. Aardappelsalade met kappertjes. Dagverse visfilet uit de oven op een groentebedje van tomaat, champignons, bosuitjes en courgettes met roomsaus en overbakken met oude kaas. Huisgemaakte boerenpaté met cornichons en uienmarmelade. Gebakken pangafilet met mosterdsaus . Malse runderentrecote met rode wijnsaus en sjalotjes. Uitgesneden lamsbout met krielaardappeltjes met daarbij een kleurrijke groenteratatouille. Broodmand met verschillende broodjes en roomboter.

Italiaans buffet

Leonardo Da Vinci

€ 32.50

Italiaans buffet
Caprese: pomodori, mozarella en verse basilicum. Insalata capriciosa: groene salade met tonijn, geraspte italiaanse kaas, olijven, komkommer, uien, ei, tomaat en paprika. Vitello tonnato. Lasagne Bolognese. Garnalen gestoofd in knoflook. Gorganzola schnitzel met tagliatelle. Carpaccio met geraspte kaas en rode pesto. Koude pastasalade, pasta penne met tomatensalsa. Ciabatta met tapenade.

Selamat makan

€ 32.50

Indonesisch buffet, specialiteit van de kok
Pangsit goreng, flinterdunne flensjes gevuld met kruidig gehakt. Saté babi, saté van varkensvlees. Rendang, pittig rundvlees­gerecht gesmoord in kokos en exotische kruiden. Ajam kare, gebakken kipfilet overgoten met een kerriesaus. Babi ketjap, gebakken varkensfilet in een zoete ketjapsaus met cashewnoten, babymaïs en lente-uitjes. Sambal goreng boontjes. Gado gado, gemengde groenten met satésaus en kroepoek. Seroendeng, gemalen kokos met pinda’s. Atjar tjoempoer, gemengde zure groenten; 2 sambals, kroepoek udang.

Ocean Going

€ 36.50

Victoriabaarsfilet met dillesaus. Forel in folie met wijn, groenten en kruiden gestoofd. Tournedos (ossenhaas)mignons met kruidenboter. Boeuf bourguignon: stukjes rundvlees gestoofd met ui, uitgebakken spekjes, champignons, wortel en wijn. Rösti’s, aardappelkroketjes. Italiaanse groentemix, bloemkool met kaassaus en haricots verts. Compositie van bladsla, fêta, olijven, grote kappers, gedroogde tomaat. Ciabatta met pesto van gedroogde tomaten en kruidenboter.

 

La Barca

€ 53.00

Meergangendiner uitgeserveerd aan feestelijk gedekte tafels
Provençaalse bouillabaisse rijkelijk gevuld met diverse soorten visfilets, garnalen en mosselen. Koud gepresenteerde hapjes: gevulde casinorondjes met spread en rosbief, tomaatjes met een vulling van Noordzeegarnalen met een cocktailsaus. Paddestoelensalade met walnoten en gorgonzola. Gebakken rode poon waarbij gebakken aardappelblokjes met knoflook en rozemarijn. Rauwkostsalade met verse kruidendressing, haricots verts in spekmantel. Eendenborstfilet met wilde bramensaus, rucola met geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas. Aardappelkroketten. Pastasalade met kip en pesto. Bloemkool met kaassaus.
Kaasplank met een assortiment buitenlandse kazen, mango-ijs met exotische vruchten, koffie met petitfour.

Dessert

Vlaflip in glas, yoghurt met vla en aardbeiensiroop

€ 2.25

Fruitcocktail, mix van vers fruit met slagroom

€ 3.50

Koffie met petitfour

€ 3.95

Buffet van verschillende smaken mousse

€ 4.20

Mix van vers fruit met slagroom en vanille-ijs

€ 4.75

Tiramisu

€ 5.75

Buffet met verschillende smaken ijs met slagroom en saus van passievruchten

€ 6.85

Buffet met verschillende smaken mousse, ijstaarten en frisse fruitsalade

€ 8.50


Tiramisu


Voor een volledig overzicht van de cater-mogelijkheden kunt u dit word-document downloaden.


naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: De Nieuwe Liefde     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional